18.8 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНационални отбориКоди Милър-Макинтайър: Чувството е невероятно (видео)

Коди Милър-Макинтайър: Чувството е невероятно (видео)

Свършихме страхотна работа, борихме се през всичките 40 минути, бе мнението на гарда

“Свършихме страхотна работа, борихме се през всичките 40 минути. Вярвахме, че можем да спечелим, това беше най-важното. Чувството е невероятно. На хартия бяхме аутсайдери, но всички дадоха 100% от себе си. Да видя всички как ни подкрепят и как вярват, че ще спечелим, беше уникално. Дори когато губехме с доста в резултата, феновете ни подкрепяха. Това дава на играчите много енергия, за да продължат да се борят. Искам да благодаря на всички, че не спряха да ни подкрепят, когато губехме. Именно това е причината да спечелим мача“, бе мнението на един от героите за България при успеха над Германия с 67:62 Коди Милър-Макинтайър.

Просто осъзнахме, че не спечелихме в Швеция, защото не играхме добре. След двубоя аз и момчетата си говорехме за това, просто се опитахме да го осъзнаем. Играхме ужасно там. Не показахме нищо от това, на което сме способни. Загубихме заради липсата ни на енергия, а не заради това, че шведите бяха по-добри. Това е нещо, от което си взехме поука и го поправихме в този мач„, добави националът, който наниза 23 точки плюс 5 борби срещу световните шампиони.

„Направихме само 13 грешки, което е доста добре. Свършихме доста добра работа при контрола върху топката. Чувствам се добре. Имах малък проблем с рамото в рамките на два месеца, но всичко е наред. Може би ще си почина един ден, но все пак нещата са добре“, допълни американецът с български паспорт.

„И двамата треньори ми гласуват достатъчно много доверие. В двата отбора – клубния и националния, трябва да играя две съвсем различни роли, но и на двете места треньорите и съотборниците ми са страхотни. Те ми дават увереност да правя това, което мога. Чувството е страхотно да дойда тук и да играя с отбора“, завърши гардът на Баскония.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани