13.9 C
София
четвъртък, май 9, 2024
НачалоНБАПърви трипъл-дабъл в плейофите на НБА за Тайрис Халибъртън (видео)

Първи трипъл-дабъл в плейофите на НБА за Тайрис Халибъртън (видео)

Индиана отказа Милуоки в драма с продължение

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Индиана и Милуоки спретнаха драма с продължение, в която „пешеходците“ измъкнаха успеха със 121:118 у дома. Така Пейсърс излезе напред в серията от първия кръг на елиминациите на Изток с 2-1.

НАЙ-ДОБРИ: Майлс Търнър се отчете с 29 точки и 9 борби за Индиана. Тайрис Халибъртън записа първия си трипъл-дабъл в елиминациите – 18, 10 борби и 16 асистенции. Паскал Сиакам добави 17 точки и 9 борби.

Крис Мидълтън бе над всички за Милуоки с 42 точки, 10 борби и 5 асистенции. Деймиън Лилард регистрира 28 и 8 асистенции. Боби Портис също стигна до двойните показатели – 17 точки и 18 борби.

КЛЮЧЪТ: Крис Мидълтън спаси кожата на Бъкс в края на редовното време и след тройка 2.1 секунди преди сирената прати мача в продължение след 111:111. В допълнителните 5 минути надлъгването продължи преди Андрю Нембхард, Арън Несмит и Тайрис Халибъртън да подпечатат победата на Индиана с крайното 121:118.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В серията се играе до четири успеха от седем двубоя. Мач №4 между Индиана и Клипърс ще бъде на 29 април. 

СТАТИСТИКА ОТ ИНДИАНА – МИЛУОКИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани