13.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългари в чужбинаКонстантин Костадинов и Палмер със сериозна програма за подготовката в Испания

Константин Костадинов и Палмер със сериозна програма за подготовката в Испания

Крилото се присъедини към тренировките на новия си тим

Константин Костадинов започна подготовка с Палмер Палма в Испания. Националът проведе първа тренировка с новия си тим по-рано днес, след като преди ден премина и медицински тестове заедно с колегите си.

В залата Константин Костадинов и компания ще бъдат още няколко дни. На 4 септември крилото и отборът му ще спорят с Палма Еър. Тази среща ще се проведе без публика.

На 9 и 10 септември Константин Костадинов и Палмер Палма ще участват на турнир в Менорка, заедно с домакините, Гран Канария и Бетис.

На 17 септември 18-годишният баскетболист и тимът му ще премерят сили с Франкфурт, а два дни по-късно и със Сибиу. На 25 септември Костадинов и Палмер ще имат за съперник Ибиса, като тези два отбора ще имат още един мач и на 1 октомври.

Последната контрола за Константин Костадинов и отборът му ще е на 3 октомври срещу Менорка. 

Новият сезон за Константин Костадинов и Палмер Палма в лига LEB Gold ще започне на 10 октомври. За българина това ще бъде първи сезон като професионалист.

Константин Костадинов ще дебютира при мъжете в Испания с нов отбор (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани