9.7 C
София
петък, май 10, 2024
НачалоЕвропаОлимпиадата ще бъде последният голям турнир за Нандо Де Коло

Олимпиадата ще бъде последният голям турнир за Нандо Де Коло

Това призна самият играч, който добави и че следващият му договор ще бъде финален за него

Нандо Де Коло обмисля да прекрати кариерата си. Двукратният носител на трофея в Евролигата с ЦСКА Москва призна, че това лято ще бъде последно за него с националния отбор на Франция, за който предстои Олимпиада в Париж.

Това лято ще бъде последното ми в националния отбор, в това няма съмнение. Ще дам всичко от себе си, за да бъда част от това приключение и да го направя успешно“, обясни 36-годишният баскетболист на АСВЕЛ.

MVP в Евролигата от 2016 г. добави, че следващият му договор ще бъде неговият последен. От 2022 г. до момента Нандо Де Коло е част от тима от Вильорбан.

Що се отнася до бъдещето, следващият договор определено ще бъде последният в моята кариера. Но не мога да добавя нищо повече по този въпрос, защото не съм мислил“, каза още 196-сантиметровият гард.

Нандо Де Коло носи екипа на френския национален отбор от 2009 г. насам. До този момент той участва на 5 европейски първенства, 3 световни и на 3 Олимпиади. Има 3 медала от шампионати на Стария континент, 1 от първенство на планетата и 1 от Игрите в Китай през 2021 г.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани