19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНационални отбориГеорги Боянов: Направихме един хубав подвиг, за да зарадваме всички

Георги Боянов: Направихме един хубав подвиг, за да зарадваме всички

Играхме задружно, допълни крилото

„Напрежението го има, но все пак те са световни шампиони. Може би при тях бе една идея по-голямо. Ние обаче все пак играем у дома и това много ни помогна„, каза националът на България Георги Боянов след успеха над Германия с 67:62 в европейска квалификация.

„Трябваше да играем по този начин. Ако играем така, каквото и да се случи, всички ще бъдат доволни от нас. В крайна сметка, най-важното в спорта е дадеш 100% от себе си“, добави крилото, който се разписа с 11 точки и 5 борби.

„Не мисля, че мача с Швеция имаше нещо общо с този. Просто се видях, че този път мотивацията и енергията бяха по-различни. Не мога да кажа, че сме си го изкарали на Германия. Играхме задружно, направихме един хубав подвиг, за да зарадваме всички„, сподели той.

„Ако не бяха феновете, нямаше да успеем да победим, за което сме им благодарни. Надявам се на всеки наш мач тук да идват. Ние можем да обещаем, че ще се раздаваме на терена на живот и смърт, и ще си оставим сърцата„, завърши Георги Боянов.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани