11.8 C
София
четвъртък, май 9, 2024
НачалоНБАМинесота приклещи Финикс (видео)

Минесота приклещи Финикс (видео)

"Горските вълци" с трета поредна победа в плейофите на НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Минесота направи още една крачка към полуфиналите в Западната конференция на НБА. „Горските вълци“ надиграха Финикс със 126:109 като гости и вече са напред с 3-0 победи в серията от първия кръг на елиминациите в лигата този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: Антъни Едуардс поведе колоната на реализаторите за Финикс с 36 точки, 9 борби и 5 асистенции, като бе 11/11 от фаул линията. Руди Гобер добави 19 и 14 борби. Карл-Антъни Таунс също оформи дабъл-дабъл – 18 точки и 13 борби.

Брадли Бийл бе най-резултатен за Финикс с 28 точки, от които 6 тройки. Кевин Дюрант вкара 25. Девин Букър остана с 23 точки и 8 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Тимбърулвс наложиха своето темпо в третия период, който взеха с 36:20, за да дръпнат с 95:73 чрез Руди Гобер, Карл-Антъни Таунс и Наз Рийд. До финалната сирена те не изпуснаха контрола над мача, като доминираха под двата ринга, овладявайки общо 50 срещу 28 борби за Сънс.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В серията се играе до четири успеха от седем двубоя. Мач №4 между Финикс и Минесота ще бъде на 29 април. 

СТАТИСТИКА ОТ ФИНИКС – МИНЕСОТА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани