13 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоБългарияБалкан излезе напред в серията с Берое (видео)

Балкан излезе напред в серията с Берое (видео)

Христо Захариев и Павлин Иванов комбинираха общо 47 точки за ботевградчани

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Балкан взе предимство на старта на плейофите в НБЛ. В своята „Арена Ботевград“ отборът на Петър Златанович победи Берое с 89:78 в първия си мач от 1/4-финалите в родния елит през този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: Христо Захариев реализира 25 точки за Балкан в добавка към 7 борби. Павлин Иванов добави 22, от които 6 тройки. Никос Дипларос се отчете с 13 точки и 8 асистенции. Димитър Димитров се завърна с 10.

Даниел Пюрифой бе най-резултатен за Берое с 22 точки и 8 борби. Келси Барлоу приключи с 14 и 5 асистенции. Александър Андреевич остави срещу името си 11 точки и 7 борби. Дариъс Хол остана с 10, 5 борби и 5 асистенции.

И ОЩЕ: В игра за Балкан днес не се появи Пол Джаксън.

КЛЮЧЪТ: След равностойно първо полувреме шампионите изнесоха силна трета четвърт, водени от Христо Захариев, Павлин Иванов и Никос Дипларос, за да стигнат до преднина от 20 точки след 30 минути игра за 73:53. В последната четвърт Берое не се отказа и се доближи на 8 точки чрез Даниел Пюрифой, Дарин Иванов и Келси Барлоу. Тройка на Христо Захариев оформи крайното 89:78 в полза на „зелените“.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Вторият двубой от серията между Берое и Балкан ще бъде в Стара Загора. Срещата ще проведе на 5 май (петък) от 19.00 ч. в зала „Общинска“

СТАТИСТИКА ОТ БАЛКАН – БЕРОЕ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани