22.1 C
София
вторник, май 21, 2024
НачалоНБАФиладелфия и Ню Йорк предложиха драма с продължение (видео)

Филаделфия и Ню Йорк предложиха драма с продължение (видео)

Тайрис Макси спаси Сиксърс от елиминация с 46 точки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Филаделфия и Ню Йорк предложиха драма с продължение в мач №5 от серията от първия кръг в плейофите на НБА. Срещата бе спечелена от Сиксърс след 112:106 като гости за 2-3 победи. 

НАЙ-ДОБРИ: Тайрис Макси спаси Филаделфия от елиминация, реализирайки 7 точки в последните 25 секунди на редовното време. Гардът приключи двубоя с общо 46 точки, от които 7 тройки, плюс 5 борби и 9 асистенции.

От неговите колеги Джоел Ембийд и Тобайъс Харис отбелязаха по 19, като първият оформи трипъл-дабъл след 16 борби и 10 асистенции.

За Ню Йорк Джейлън Брънсън бе най-резултатен с 40 точки плюс 6 асистенции. Джош Харт се разписа с 18 и 9 борби. О Джи Онуноби остана със 17 точки и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: В продължението Джоел Ембийд и Кели Убре Джуниър изведоха Филаделфия до 106:102, но Джейлън Брънсън постави ново равенство на таблото за 106:106. Сиксърс отвърнаха с 6 поредни точки, дело на Кели Убре Джуниър, Тобайъс Харис и Тайрис Макси, за да достигнат до крайното 112:106.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Шестият двубой между Ню Йорк и Филаделфия ще бъде на 3 май.

СТАТИСТИКА ОТ НЮ ЙОРК – ФИЛАДЕЛФИЯ 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани