13.8 C
София
вторник, май 21, 2024
НачалоБългарияАверил Угба: Нямаме извинения

Аверил Угба: Нямаме извинения

Сами се бихме, ако трябва да съм честен, каза още крилото на Черно море Тича

Нямаме извинения, излязохме да играем, в последната седмица тренирахме. Не отдавам нашето представяне на забавянето на мача, както и на това, че започна по-късно. Сами се бихме, ако трябва да съм честен. Играем срещу Спартак отново в сряда, имаме един ден да се подготвим. Боли ни, но трябва да продължим напред и да вярваме в нашия треньор„, каза баскетболистът на Черно море Тича Аверил Угба след поражението от Спартак с 83:116 в среща от 1/4-финалите в НБЛ.

„Смятам, че не отговорихме по най-добрия начин на домакините, след като почти съкратихме изоставането си през втората част. Ние сме млад отбор и това е отборен спорт. Не може да се очаква само от американските баскетболисти да изведат тима до победа, трябва да има вяра и в българските играчи. Намираме се в хода на плейофите и те също трябва да получават доверие. Надявам се да ни помогнат в следващия мач“, допълни двуметровият американец.

„Чувствам се чудесно от физическа гледна точка, това се видя и в тази среща. Имам вяра в моя треньор, плащат ми да играя. Той каза, че всичко ще е наред и аз му вярвам. Не мисля за следващия сезон, фокусиран съм единствено върху плейофите“, завърши Аверил Угба.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани