19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаРеал повали Байерн Мюнхен при завръщането на Пабло Ласо в Мадрид (видео)

Реал повали Байерн Мюнхен при завръщането на Пабло Ласо в Мадрид (видео)

13-ти успех за испанския гранд в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Реал Мадрид триумфира за трети пореден път в Евролигата. Пред своята публика селекцията на Чус Матео надигра Байерн Мюнхен при завръщането на Павло Ласо в испанската столица след 88:73 в двубой от 14 кръг.

И ОЩЕ: Реал е с баланс от 13-1 и се намира на върха в класирането на Евролигата, докато немският тим има в актива си 6 успеха и 8 поражения, което го поставя на 13-то място.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от BasketNews (@basketnews)

НАЙ-ДОБРИ: Серхио Люл финишира с 16 точки за Реал Мадрид. Факундо Кампацо добави 13. Марио Хезоня вкара 12 точки.

Айзък Бонга бе най-резултатен за Байерн Мюнхен с 15 точки и 5 борби. Девин Букър го последва с 14. С по 11 точки останаха Силвен Франсиско и Карсън Едуардс. 

Снимка: Еuroleaguebasketball.net

КЛЮЧЪТ: Домакините доминираха под двата ринга, като овладяха общо 42 срещу 29 борби за Байерн Мюнхен. Освен това, мадридчани дадоха само една част на съперника – първата след 19:23. След това Реал стигна до обрат за 42:37 на голямата почивка, като до финалната сирена не изпусна лидерството.

Снимка: Еuroleaguebasketball.net

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 19 декември Реал Мадрид ще гостува на Цървена Звезда, докато ден по-късно Байерн Мюнхен ще приеме Анадолу Ефес.

СТАТИСТИКА ОТ РЕАЛ МАДРИД – БАЙЕРН МЮНХЕН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани