18.8 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияАлън Арнет: Треньорите ни дадоха добри наставления

Алън Арнет: Треньорите ни дадоха добри наставления

Успяхме да задържим нашия фокус и да си тръгнем с победата, сподели гардът на Левски

Алън Арнет постави името си сред реализаторите за Левски при успеха му над Академик със 78:76 в Пловдив в среща от НБЛ. Американецът отбеляза 20 точки за „сините“ в срещата.

Беше много трудно, но треньорите ни дадоха добри наставления и спечелихме този мач с по-голямо желание. На голямата почивка си казахме, че трябва да се придържаме към игровия план. Димитър Ангелов ни подготви за това, че резултатът може да е равен в края и каза, че ние трябва да стреляме, когато сме свободни, както и нашата увереност да не пада. Всичко е психология при стрелбата от наказателната линия, ние трябва да си реализираме фауловете и тогава разликата няма да е такава„, сподели баскетболистът на Левски, който допълни сметката си с 4 борби, 1 асистенция и 2 откраднати топки за 39 минути в игра.

„Академик е много тежък съперник, особено в Пловдив. Аз знам, че този тим игра много добре преди началото на сезона. До този момент няма добри резултати, но ние успяхме да задържим нашия фокус и да си тръгнем с победата“, допълни гардът.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани