12.1 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияДжъстин МакКол: Обичам да забивам, това правя през целия ми живот

Джъстин МакКол: Обичам да забивам, това правя през целия ми живот

Бяхме в нашата зала и трябваше да вкарваме повече, смята крилото на Академик

Джъстин МакКол бе близо до дабъл-дабъл, но неговият Академик отстъпи на Левски със 76:78. Крилото финишира с 19 точки и 9 борби за пловдивчани.

През целия мач се опитахме да залагаме на наказателните удари и да вкарваме лесни точки, както и да оказваме натиск върху гостите. Трябваше да търсим пробиви, за да получаваме опити от наказателната линия. Смятам, че тези точни наказателни удари, които вкарахме, ни държаха в мача. От гледна точка на процентите бяхме много зле. За мен е нормално да бъда по-агресивен, когато пробивам към коша. Обичам да забивам, това правя през целия ми живот. Това е нещо, което винаги съм се стремял„, бе мнението на баскетболиста на Академик, който добави към статистиката си още 3 асистенции и 2 откраднати топки за 27 минути в игра.

През второто полувреме знаехме, че трябва да продължаваме да нападаме. Въпреки трудното първо полувреме, което изиграхме, бяхме в нашата зала и трябваше да вкарваме повече. Очаквам мача с Берое да бъде изпълнен с високо темпо и да имаме възможности за бързи атаки. Преди началото на сезона също срещнахме този отбор контрола, в която тези елементи присъстваха. Очаквам и сега да е така. Ще бъде голяма битка“, допълни американецът.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани