18.5 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоЕвропаАлександър Везенков: Отборите, които успяха през последните години, имат солидно ядро (видео)

Александър Везенков: Отборите, които успяха през последните години, имат солидно ядро (видео)

Мачът срещу Байерн Мюнхен утре ще бъде много труден, смята крилото на Олимпиакос

Александър Везенков и Олимпиакос ще се изправят срещу Байерн Мюнхен утре (4 март) от 21.45 ч. българско време. Двубоят ще бъде от 28 кръг на редовния сезон в Евролигата.

Мачът ще бъде много труден. Байерн Мюнхен е добре подготвен тим. Имат много опит в състава си. Трябва да следваме плана си за срещата, за да стигнем до победата„, смята Александър Везенков.

„Натоварената програма и двубоите на националните отбори не влияят на нивото, на което сме всички. Всеки играч и неговият състав знаят как да се справят с подобни ситуации. Ние от своя страна се подготвихме добре за тази среща и се надявам да стигнем до успеха“, казва още MVP на февруари в Евролигата.

206-сантиметровото крило сподели какво мисли за удължаването на договора на колегата в Олимпиакос Мустафа Фал.

Със сигурност отборите, които успяха през последните години, имат солидно ядро. Фактът, че клубът реши да удължи договора на Мустафа Фал, означава, че ръководството е видяло нещо в него. За него си струваше да удължи договора си“, допълва българинът.

Александър Везенков говори и пред официалния сайт на Евролигата относно наградата си за Най-полезен играч в турнира на богатите през миналия месец. Ето какво каза той:

Александър Везенков между титлата в Гърция и трофея в Евролигата, залага на първото

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани