11.2 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияРилски спортист очаква завръщането на поне двама за следващия си мач в...

Рилски спортист очаква завръщането на поне двама за следващия си мач в НБЛ

В Плевен самоковци бяха без Алекс Сименов и Трей Портър, Ей Джей Хес не игра

Рилски спортист бе със скъсена ротация при визитата си на Спартак в Плевен. Носителят на Купата и Суперкупата на България не можеше да разчита на трима баскетболисти – Алекс Симеонов, който е под карантина, Ей Джей Хес и Трей Портър. Повече яснота около със ситуацията с играчите си даде треньорът на самоковци Людмил Хаджисотиров. 

В събота Ей Джей Хес си изкълчи глезена много лошо и то на левия крак, от който отскача. Пробвахме да разберем дали изобщо може да загрява, но го болеше и не можеше да играе. Той не е тренирал, неговата ситуация е ден за ден. Лекуват го, прави се терапия. Надявам се до няколко дни да започне да тренира. В този мач ни липсваха 35 точки и 20 борби, които идват от Трей Портър, Алекс Симеонов и Ей Джей Хес. Надявам се Симеонов и Портър да играят в следващата среща. Алекс просто имаше позитивен тест за COVID-19, но няма симптоми и се чувства добре. Трей все още е болен, но започва да се оправя“, разясни Людмил Хаджисотиров. 

Рилски спортист е лидер в класирането на НБЛ с баланс от 16-2. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани