11.2 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоЕвропаВиртус Болоня рани големия си враг в Италия (видео)

Виртус Болоня рани големия си враг в Италия (видео)

Момчетата на Лука Банчи биха Армани Милано и се наредиха в Топ 3 на Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Виртус Болоня продължава със силното си представяне от началото на сезона в Евролигата. Отборът на Лука Банчи триумфира в италианския дуел на 8 кръг срещу Армани Милано с 86:79 у дома. „Бяло-черните“ са с баланс от 6-2 и са трети в подреждането, докато тимът на Еторе Месина е с 2 успеха и 6 поражения на 16-та позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Габриел Люндберг даде тон на Виртус Болоня с 19 точки и 5 борби. С по 14 финишираха Торнике Шенгелия и Авуду Абас, като първият грабна и 6 борби. Даниел Хакет добави 10 точки и 7 асистенции.

Снимка: Еuroleaguebasketball.net

Шейвън Шийлдс бе най-резултатен за Армани Милано с 21 точки. Никола Миротич вкара 16 в добавка към 7 борби. Маодо Ло остана с 13 точки и 6 асистенции.

Снимка: Еuroleaguebasketball.net

КЛЮЧЪТ: След равностойно първо полувреме, приключило с крахък аванс от 5 точки за домакините след 45:40, след паузата Армани Милано направи серия от 14-5, за да излезе напред с 54:50 след успешни акции на Маодо Ло, Николо Мели и Йоханес Войтман. Надлъгването продължи преди Даниел Хакет, Авуду Абас и Торнике Шенгелия да върнат Виртус на лидерска позиция за 65:63. Във финалния период Габриел Люндберг наниза 10 точки за 6 минути, а отборът от Болоня дръпна със 75:68. Никола Миротич и Шейвън Шийлдс бяха точни за 79:81, но точният мерник на Габриел Люндберг стигна на Виртус за крайното 86:79.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 17 ноември Виртус Болоня ще има визита на Панатинайкос, а ден по-рано Армани Милано ще спори с Анадолу Ефес.

СТАТИСТИКА ОТ ВИРТУС БОЛОНЯ – АРМАНИ МИЛАНО

е

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани