8.9 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългари в чужбинаАлександър Везенков между титлата в Гърция и трофея в Евролигата, залага на...

Александър Везенков между титлата в Гърция и трофея в Евролигата, залага на първото

Крилото отговори на въпроси на фенове на Олимпиакос

Александър Везенков отдели от времето си, за да отговори на въпроси на фенове на Олимпиакос в социалните мрежи. Българинът сподели какво е да бъде сред най-добрите играчи в Евролигата. 

Не мисля, че е така. Чувствам се много добре и се радвам, че помагам на отбора. Работя всеки ден, опитвам се да развивам играта си, както в нападение, така и в защита. Понякога нещата се получават, понякога не„, казва Александър Везенков.

26-годишният баскетболист добавя, че не би променил нито едно от решенията, които е взел. Александър Везенков коментира още, че в момента не мисли за друг отбор, освен за Олимпиакос. Самият той допълва, че ако трябва да избира между трофей от Евролигата и този от гръцкия шампионат, би избрал второто. 

Междувременно, от Асоциацията на играчите към Евролигата поздравиха Александър Везенков. Преди ден българинът бе избран за Най-полезен играч на месец февруари в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани