18.5 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоЕвропаФенербахче зарадва Шарас за рождения му ден (видео)

Фенербахче зарадва Шарас за рождения му ден (видео)

Турският гранд удари Реал в Мадрид

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Фенербахче регистрира втори пореден успех в Евролигата. Турският гранд подари победа на своя треньор Шарунас Ясикевичус, който преди три дни навърши 48 години, след като се наложи над Реал в Мадрид с 89:79 в мач от 28 кръг.

И ОЩЕ: „Фенерите“ са с баланс от 17-11 и са шести в класирането на най-силната клубна надпревара на Стария континент. Испанският състав е с 22-6 и все още е на върха в класирането.

НАЙ-ДОБРИ: Найджъл Хейс-Дейвис бе много полезен за Фенербахче и оформи дабъл-дабъл – 17 точки и 12 борби. С по 12 се разписаха Ник Калатес и Скоти Уилбекин, като първият добави към сметката си още 6 борби и 6 асистенции. С по 10 точки финишираха Джонатан Мотли и Тарик Биберович.

Серхио Люл бе най-резултатен за Реал Мадрид със 17 точки. Еди Таверес се отчете с 14 и 6 борби. С по 13 точки останаха Марио Хезоня и Джанан Муса. 

КЛЮЧЪТ: Гостите спечелиха битката под двата ринга, като овладяха общо 45 срещу 30 борби за Реал. Освен това, Фенербахче имаше повече тройки – 8/30 срещу 2/14 за домакините.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 14 март Фенербахче ще спори с Валенсия, докато ден по-късно Реал Мадрид ще има визита на Валенсия.

СТАТИСТИКА ОТ РЕАЛ МАДРИД – ФЕНЕРБАХЧЕ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани