20.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаБарселона взе испанския дуел на кръга в Евролигата (видео)

Барселона взе испанския дуел на кръга в Евролигата (видео)

Каталунците се справиха с Валенсия

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Барселона се върна на победния път в Евролигата. Каталунците се справиха с Валенсия с 88:78 като гости в испанския дуел на 28 кръг в турнира на богатите.

И ОЩЕ: Барса е с баланс от 19-9 и се намира на второ място в класирането на най-силната клубна надпревара на Стария континент. „Оранжевите“ са с 13 успеха и 15 поражения и са 11-ти в подреждането.

НАЙ-ДОБРИ: Ян Весели отбеляза 21 точки за Барселона. Никола Калинич и Николас Лапровитола добавиха по 13, като последният направи и 7 асистенции. Джабари Паркър финишира с 12 точки.

Семи Оджелей бе най-резултатен за Валенсия с 19 точки. Крис Джоунс вкара 15. Деймиън Инглиш остана с 13 точки и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: Гостите направиха повече асистенции – 26 срещу 17 завършващи подавания за Валенсия. Играчите на Барса грабнаха повече борби – 37 срещу 25 овладени под двата ринга топки за Валенсия.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 14 март Барселона ще спори с Партизан, докато същия ден Валенсия ще играе срещу Фенербахче.

СТАТИСТИКА ОТ ВАЛЕНСИЯ – БАРСЕЛОНА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани