12.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаМайк Джеймс: Невероятно е да бъдеш споменаван до някой като Василис Спанулис...

Майк Джеймс: Невероятно е да бъдеш споменаван до някой като Василис Спанулис (видео)

Щастлив съм, това са хубави емоции, добави гардът на Монако

Майк Джеймс се превърна в Реализатор №1 в Евролигата за всички времена. Гардът стори това при успеха на своя Монако над Цървена Звезда с 98:80 в мач от 28 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

„Не знам, ще трябва да помисля още малко за това, ще имам повече време да помисля и да си го припомня по-късно“, сподели 33-годишният баскетболист. 

Благословия е, невероятно е дори да имаш тази възможност да бъдеш споменат с някой като Василис Спанулис като цяло. Просто се гордея със себе си, просто съм щастлив и това са много хубави емоции”, добави американецът.

Треньорът на Монако Саша Обрадович отдаде дължимото на своята звезда и обясни как целият отбор е чакал рекордът да бъде счупен.

Трябва да оценим момента и да празнуваме с нашия герой, за да продължим напред. Всички, включително и той, искаха да приключим с рекорда, защото нямахме мира. Ние обаче намерихме начин да победим и всичко е наред.“

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани