11.5 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоБългарияАмериканците на Черноморец се прибират у дома

Американците на Черноморец се прибират у дома

Треньорът на бургазлии Васил Евтимов ще даде почивка на своя тим

Черноморец приключи с мачовете си от втората фаза в НБЛ, след като преди ден победи Спартак Плевен с 91:82 като гост. За бургазлии предстои почивка, тъй като третият етап в шампионата се очаква да започне в края на месеца.

Пускам целия отбор 10 дни почивка, играчите няма да тренират. Американците ще се приберат вкъщи, защото все пак са в България от септември. Нека да се видят със своите семейства и приятелки. Проверили сме каква е ситуацията с коронавируса, мисля че няма да има проблеми. В неделя си направиха PCR тестове, които трябва да бъдат представени, когато кацнат в САЩ. Същото трябва да сторят и при завръщането си в България“, коментира треньорът на Черноморец Васил Евтимов, който през този сезон разчита на Уендъл Люис, Марвин Смит и Дианте Болдуин.

След 16 изиграни двубоя в първенството Черноморец заема трето място във временното класиране с актив от 8 победи и 8 загуби.

Черноморец си отмъсти на Спартак в Плевен

Васил Евтимов: Най-важното в баскетбола е да има дисциплина

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани