6.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияЛюбо Минчев: Вкараха ни доста точки от наши грешки

Любо Минчев: Вкараха ни доста точки от наши грешки

Не бяхме равностойни в този мач с Черноморец, обясни наставникът на Спартак

Не бяхме равностойни в този мач с Черноморец. Смятам, че те играха доста добре в нападение. Първото полувреме имаха доста висок процент на стрелба, играха доста бързо и ние не можахме да отговорим на тяхната най-вече скорост. И като сложим 70% стрелба на полувремето и тройката, специално това доста им даде добра резултатност“, каза наставникът на Спартак Любо Минчев след загубата в Бургас със 76:90 в мач от НБЛ. 

„Мисля, че второто полувреме, в третата част стояхме по-добре, но не можахме да обърнем мача. Намалихме малко, но в такива моменти допуснахме отново или грешки в нападение, или някоя тройка да вземем. Те ни вкараха доста точки от наши грешки, което е прекалено много – 20. Няма как да разчитаме на нещо по-добро при толкова много грешки в нападение и толкова лесни точки да ни вкарат“, смята треньорът на плевенчани, които са пети в подреждането с актив от 12 успеха и 12 поражения. 

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани