18.8 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаМонако покани Кевин Дюрант на Финалната четворка в Евролигата

Монако покани Кевин Дюрант на Финалната четворка в Евролигата

Каунас може да се радва и на звездно присъствие от НБА следващата седмица

Финалната четворка в Евролигата може да получи звездно присъствие от НБА. От Монако отправиха официална покана към 2-кратния шампион в лигата Кевин Дюрант да посети Каунас следващата седмица. 

Кевин Дюрант е приятел на звездата на Монако Майк Джеймс, с който са и бивши съотборници в Бруклин. MVP в най-силното първенство в света от 2014 г. изгледа два от мачовете между Олимпиакос на Александър Везенков и отбора от Княжеството от плейофите в Евролигата през миналата година.

Двата тима ще се изправят отново един срещу друг, но този път на Файнъл Фор. Срещата в Каунас ще бъде на 19 май (петък) от 18.00 ч. Победителят ще играе срещу по-добрия от двойката Барселона/Реал Мадрид във финала на Евролигата на 21 май.

Сезонът за Кевин Дюрант отвъд океана пък приключи, след като неговият Финикс отстъпи с 2-4 победи в серията срещу Денвър от полуфиналите в Западната конференция на НБА. В последния си мач „слънцата“ загубиха със 100:125.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани