20.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияХристо Захариев за финалната серия в НБЛ: Ще се получи много здрава...

Христо Захариев за финалната серия в НБЛ: Ще се получи много здрава битка

Мисля, че отборът ни е готов, казва още крилото на Балкан

Христо Захариев е убеден, че Балкан ще успее да вземе предимство в серията срещу Черноморец. Двата отбора ще се изправят един срещу друг в битката за титлата, а първият мач е утре (27 май) от 19.00 ч. в „Арена Ботевград“.

„Готвим се много добре, тренираме добре. И то с голямо настроение. Така, че чакаме с нетърпение да започнат мачовете. Мисля, че отборът ни е готов. Естествено, имаме още два дни до първата среща, за да подобрим някои неща„, заяви Христо Захариев.

„Със сигурност Черноморец е неудобен за нас отбор, което показаха и трите мача от редовния сезон. Имат добри играчи, атлетични са, подготвени са добре физически. Така, че ще се получи много здрава битка. Трябва да си помагаме в борбата под коша и да играем максимално от началото до края на всеки мач„, каза още баскетболистът на Балкан.

„Първите два мача са особено важни, особено първият. Но аз съм сигурен, че ще успеем да ги спечелим. С помощта, разбира се, на нашата невероятна публика. Сигурен съм, че залата ще бъде пълна и ще ни подкрепят както винаги досега. От нас се очаква да ги зарадваме, така, че ще направим всичко възможно„, добави крилото.

ПрезGoogle
ИзточникBalkan-basket.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани