18.8 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияМладен Манойлович: Беше много лесно да се разберем с Рилски, защото имаме...

Младен Манойлович: Беше много лесно да се разберем с Рилски, защото имаме еднакви амбиции

Развълнуван съм да започна сезона и вярвам, че можем да постигнем страхотни резултати, допълва новият треньор на самоковци

Новият треньор на Рилски спортист Младен Манойлович сподели своите очаквания и първи впечатления от клуба. Той говори пред официалния сайт на самоковци.

„За мен беше много лесно да се разберем с Рилски, защото имаме еднакви амбиции. Работейки с нашите играчи, мисля, че те могат да постигнат голям напредък и да се развият по добър начин. Развълнуван съм да започна сезона и вярвам, че можем да постигнем страхотни резултати„, каза новият наставник на Рилецо. 

„Надявам се, че феновете ще оценят усилията и добрата ни енергия, и ще ни подкрепят в мачовете от сезона. Заедно с това в началото на първото тримесечие на следващата година би трябвало да влезем и в новата залa. С намиращите се в нея модерна спортна и фитнес зала, и възстановителен център, вярвам, че Рилски вероятно ще разполага с най-добрата работна среда в региона, а това е от изключителна важност за добрата подготовка на един отбор„, допълва Младен Манойлович. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

  1. […] От есента Рилски спортист ще бъде воден от нов треньор – Младен Манойлович. Самият той наскоро сподели, че е развълнуван от новото предизвикателство и вярва, че тимът може да постигне страхотни резултати. […]

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани