18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАГенералният мениджър на Сакраменто: Беше хубаво да видя Везенков в толкова силен...

Генералният мениджър на Сакраменто: Беше хубаво да видя Везенков в толкова силен сезон

Ще видим какви са възможностите ни от 1 юли, заяви Монти МакНайър

Генералният мениджър на Сакраменто в НБА Монти МакНайър сподели, че от клуба ще преценят възможностите си относно привличането на Александър Везенков около 1 юли. Тогава се отваря и пазара на свободните агенти за лигата.

Бившият възпитаник на университета Пристън не скри удовлетворението си от силния сезон на българския национал с екипа на Олимпиакос.

Саша изнесе страхотен сезон, както и Олимпиакос. Те са фантастичен клуб. Бяхме посрещнати много добре, когато отидохме да го видим. Когато бъде даден старта на пазара за свободните агенти, ще проведем всички разговори, но беше хубаво да видя Саша с толкова силен сезон с неговия тим. Ще видим какви са възможностите ни от 1 юли„, заяви Монти МакНайър.

„Кралете“ вече имат право да преговарят с 206-сантиметровото крило, след като драфтът в НБА премина. Кингс искат да привлекат Александър Везенков, чиито права държат от миналото лято, когато ги получиха от Кливланд. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани