12.1 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияМладежки национал е вторият нов в ЦСКА

Младежки национал е вторият нов в ЦСКА

Иван Спиров е постигнал договорка с "червените"

ЦСКА се подсили с още един българин след Георги Боянов. От клуба представиха Иван Спиров, който е постигнал договорка с „червените“.

„За първи път се отделям от Варна и семейството си. Това ще е голямо изпитание за мен. Нямам търпение да се изправя пред новите предизвикателства„, заяви Иван Спиров пред официалния сайт на ЦСКА.

Иван Спиров бе част от състава на Черно море Тича през последните три сезона. Рожба на варненската школа. През 2022/2023 за „моряците“ в НБЛ записва средни показатели от 9.1 точки и 4.5 борби в общо 29 мача.

Иван Спиров игра на европейското за младежи в Скопие. Снимка: ФИБА

202-сантиметровото тежко крило игра за младежкия ни национален отбор на европейското първенство, Дивизия Б, в Северна Македония това лято. В този турнир Иван Спиров има средно по 10.3 точки, 5.1 борби и 1.4 асистенции в 7 срещи.

Наблюдавам развитието на Спиров от много години и се радвам, че направи тази смела стъпка да се присъедини към ЦСКА“, каза наставникът на столичани Росен Барчовски.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани