10 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоНационални отбориИзбраха баскетболистките до 17 г. за европейските финали 3x3

Избраха баскетболистките до 17 г. за европейските финали 3×3

Шампионатът ще се проведе в Гърция от 22 до 24 септември

Треньорът на националния отбор на България за момичета до 17 г. Лъчезар Коцев избра състава за финалите на FIBA 3×3 U17 Europe cup. Европейското първенство ще се проведе от 22 до 24 септември в Гърция, като тимът ни заминава днес за южната ни съседка.

В групата за важните мачове са три от баскетболистките, участвали и в квалификациите – Деница Манолова, Моника Борисова и Елена Драгоева. Единствената промяна е включването на Димана Костова, която заменя Ивана Славова. От разширения състав отпадна и Гергана Маданкова.

В първите два дни е груповата фаза, като мачовете от група D, в която е отборът ни, ще се изиграят на 22 септември. В петък от 17.00 ч. един срещу друг ще се изправят съперниците на България. Нашите момичета ще срещнат Франция в 18.40 ч., докато срещата с Латвия е с начален час 20.20.

Първите два отбора от всяка група продължават към четвъртфиналите. Всички мачове от директните елиминации ще бъдат на 24 септември (неделя).

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани