11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияРилски спортист пуска абонаментни карти

Рилски спортист пуска абонаментни карти

Продажбата им стартира на 22 септември

Рилски спортист официално стартира продажбата на абонаментни карти за домакинските си мачове през новия сезон. Това ще се случи по време на контролата на самоковци срещу Левски, която ще се проведе на 22 септември (петък) от 17.00 ч. в „Арена Самоков“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от rilski_sportist (@rilski_sportist)

От Рилски спортист обявиха, че билетите за срещите на тима от редовния сезон и плейофите в НБЛ през 2023/2024 ще бъдат с цени от 10 лв. Децата под 12 г. ще влизат безплатно в залата в Самоков, но само с придружител на възраст над 18 г.

Абонаментните карти на Рилски спортист са няколко вида – обикновена – с цена от 100 лв., семейна (б.а. – включва двама възрастни и две непълнолетни лица) – на стойност 120 лв., карта с намаление за ученици, студенти и пенсионери – 50 лв., карта за лица над 70 г. и лица с принос към спорта в Самоков – 30 лв.

От клуба правят уточнението, че абонаментните карти трябва да включват: три имена; дата на раждане; вид на картата (обикновена, семейна, намалена, за ветерани); предпочитан сектор (А, Б или В).

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани