11.7 C
София
четвъртък, май 16, 2024
НачалоБългарияЧерноморец излезе напред в серията срещу Левски (видео)

Черноморец излезе напред в серията срещу Левски (видео)

Бургазлии са се насочили към полуфиналите в НБЛ

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Черноморец излезе напред в серията от първия кръг на плейофите в НБЛ срещу Левски. Отборът на Васил Евтимов спечели у дома със 73:59 за 1-0 в 1/4-финалите на родния елит.

НАЙ-ДОБРИ: Травис Макконико се отчете с 16 точки, 6 борби и 8 асистенции за Черноморец. Тони Троша добави 13 и 7 борби. Милен Захариев (5 борби) и Шон Смит (9 борби) приключиха съответно с по 11 и 10.

Златин Георгиев бе най-резултатен за Левски с 13 точки и 5 борби. Димитър Маринчешки оформи дабъл-дабъл – 11 и 14 борби. Лъчезар Димитров остана с 10 точки и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: След като имаше комфортен аванс от 20 точки, Черноморец позволи на съперника да се доближи на 2 точки за 54:56, воден от Лъчезар Димитров, Димитър Маринчешки, Златин Георгиев и Максим Бочев. Бургазлии обаче не се огънаха и чрез Травис Макконико, Милен Захариев, Тони Троша и Шон Смит фиксираха крайното 73:59 в своя полза.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Мач №2 между двата състава ще бъде на 1 май (сряда) от 18.00 ч. в зала „Триадица“ в София. Играе се до два успеха от три двубоя.

СТАТИСТИКА ОТ ЧЕРНОМОРЕЦ – ЛЕВСКИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани