13.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНационални отбориБългария сред аутсайдерите в прогнозите на анализаторите преди световните квалификации

България сред аутсайдерите в прогнозите на анализаторите преди световните квалификации

Винаги имаме чувството, че България е тук само за драма и вълнение, пишат от ФИБА за представителния ни тим

Времето до старта на световните квалификации става все по-малко. На 26 ноември (петък) България ще започне битките в група F с визита на Литва в Клайпеда. Останалите съперници на „лъвовете“ в този поток са Чехия и Босна и Херцеговина.

От официалния сайт на пресявките направиха кратък анализ на отборите, които ще се борят за място на световното в Индонезия, Япония и Филипините през 2023 г., разделяйки ги на фаворити, претенденти, отбори, които имат по-голям шанс, такива, които имат малък шанс и аутсайдери. „Лъвовете“ са поставени в последната графа. 

Чашата е наполовина пълна: Винаги имаме чувството, че България е тук само за драма и вълнение. Продължения, ключови изстрели, изстрели от центъра, такива със сирената, и всичко това се случва, докато българите са на терена. Най-добрата част от всичко това ли?! България не изпитва натиск от задължително класиране на световното първенство през 2023 г. 

Чашата е наполовина празна: България не изпитва натиск от задължително класиране на световното първенство през 2023 г. Тимът се класира за Евробаскет 2022, което е огромен плюс, но успя да го направи само с 2 победи от 6 мача, като остана далече зад Босна и Херцеговина и Гърция в групата си“, пишат от ФИБА за представителния ни тим.

От ФИБА предупредиха: Никой не трябва да приема България лекомислено

ФИБА постави Алекс Симеонов сред играчите, които ще бъдат следени в световните квалификации

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани