10 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоБългарияГеорги Боянов: Отново започваме двубой, в който ни правят разлика

Георги Боянов: Отново започваме двубой, в който ни правят разлика

Нас ни интересува да се подобряваме и да успеем да приключим с целите, които сме си поставили, казва още баскетболистът на ЦСКА

Бих казал, че отново започваме мач, в който ни правят разлика. Мисля, че падахме с 10 точки в началото. Оттам всяко връщане, което правихме в мача, домакините успяваха да вкарат трудни кошове – тройки, средна дистанция. Вкараха всичко, което стреляха. Смятам, че основната причина е това слабо начало, което даде тон този мач да върви на приливи и отливи за нас„, каза баскетболистът на ЦСКА Георги Боянов след поражението от Черноморец с 82:95 в последния мач от 8 кръг в НБЛ.

„Черноморец разполага с много атлетични американци. За ничиите топки зависи не само да си бърз и атлетичен, но и да имаш размер, а те всичките имат и наистина е трудно“, добави крилото, който днес приключи срещата с 20 точки и 7 борби.

„Имам страхотни спомени от Бургас в последните два сезона. Все пак тръгнахме от това, че отборът да не е фаворит за титлата. През този сезон той е именно такъв, това се изгражда с времето. Аз бях част от това през тези две години„, допълва той.

„Въпросът в класирането не е толкова до наваксването, колкото до това, когато дойде краят на сезона и какво ще направиш в плейофите, както и в турнира за Купата на България. В последните два сезона Рилски спортист винаги бе първи и нямаше много загуби в редовния сезон, друг отбор ставаше шампион. В крайна сметка най-важното е как ще завършиш сезона. Може да е както през миналия, когато Черноморец не вървеше добре преди плейофите, но след това игра финал. Нас ни интересува да се подобряваме и да успеем да приключим с целите, които сме си поставили. Аз нямам претенции за съперник за евентуален финал, просто искам спечелим всичко“, призна играчът на ЦСКА.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани