12.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияХристо Захариев: Не успяха да ни смогнат на темпото

Христо Захариев: Не успяха да ни смогнат на темпото

Химията в отбора е отлична, разкри крилото на Черноморец

“Мисля, че все пак можем да играем и по-добре. Още не е свършило даже първия етап от сезона, така че със сигурност има какво да изчистваме. Надявам се в съвсем скоро време да сме в пълен състав, тъй като постоянно все имаме някои контузени играчи. Днес бяхме без Тони Троша, който е много важен за нас. Работим здраво. Всяка седмица, всеки изминал мач, всяка една ситуация дори се опитваме да сме по-добри и да играем по-добре„, сподели баскетболистът на Черноморец Христо Захариев след успеха над ЦСКА с 95:82 в дербито на 8 кръг в НБЛ.

Химията в отбора е отлична. Днес Николай Георгиев се включи страхотно. Той работи много здраво, както всички. На Андрей Иванов му свириха 4 лични нарушения и това му накъса играта, но пък за сметка на това Ники се включи много добре, вкара много важни тройки в тежки моменти за нас. Нашата игра е бърза, ние сме свикнали на този стил, а тази на гостите не толкова и може би те не успяха да ни смогнат на темпото, каза още крилото, който остави на сметката на бургазлии днес 27 точки.

Играем мач за мач, така че се надяваме да побеждаваме всеки. Тази седмица ще е доста тежко, тъй като за шест дни ни се събират три срещи. Трябва да сме много фокусирани и да се опитаме максимално да се запазим“, допълни Христо Захариев, чийто тим ще има визита на Академик в сряда (29 ноември) от 19.00 ч.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани