13 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоНБААлександър Везенков и Сакраменто изпуснаха Бостън (видео)

Александър Везенков и Сакраменто изпуснаха Бостън (видео)

Крилото отбеляза 6 точки при визитата на тима си в "ТД Гардън"

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Александър Везенков и Сакраменто загубиха за четвърти път в последните си шест мача в НБА. Крилото и съотборниците му изпуснаха Бостън след 100:101 при визитата си в „ТД Гардън“. Селтикс достигнаха до 12-тата си поредна победа у дома в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Александър Везенков получи 14 минути в игра за Сакраменто, като в тях се отчете с 6 точки, 2 борби и 1 асистенция. При стрелбата си Спортист №1 на България за последните две години бе 2/6 от тройката.

От неговите колеги ДиАрън Фокс приключи с 40 точки, включително 7 тройки. Домантас Сабонис бе много полезен и оформи дабъл-дабъл – 16 и 16 борби плюс 6 асистенции.

Бостън бе без титулярите си Джейлън Браун и Дерик Уайт. В тяхно отсъствие Пейтън Причард бе най-добър с 21 точки. Кристапс Порзигис също стигна до двойните показатели – 20 и 11 борби. Джейсън Тейтъм остана със 17 точки, 6 борби и 5 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Кингс се върнаха от пасив от 19 точки, за да намалят до 97:99 след кош на ДиАрън Фокс. Последва чадър на Домантас Сабонис, който блокира опит за стрелба на Пейтън Причард, а от другата страна отново Фокс реализира зад дъгата, за да даде аванс на гостите за 100:99. 7.1 секунди преди края резервата Ксавие Тилман бе точен и прати радостта от успеха в лагера на „келтите“ с крайното 101:100.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 8 април от 2.30 ч. българско време Александър Везенков и Сакраменто ще играят срещу Бруклин. 

СТАТИСТИКА ОТ БОСТЪН – САКРАМЕНТО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани