14.8 C
София
вторник, април 30, 2024
НачалоЕвропаАнадолу Ефес взе турското дерби на кръга в Евролигата (видео)

Анадолу Ефес взе турското дерби на кръга в Евролигата (видео)

Отборът на Томислав Миятович направи важна крачка към турнира, който ще определи последните участници в плейофите

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Анадолу Ефес направи важна крачка към турнира, който ще определи последните участници в плейофите на Евролигата. Селекцията на Томислав Миятович надви големия си съперник Фенербахче с 82:80 като гост в турското дерби на 33 кръг в турнира на богатите.

И ОЩЕ: Ефес заема 10-то място в класирането с баланс от 16-17, докато „фенерите“ са шести с 20 успеха и 13 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Уил Клайбърн се разписа с 21 точки и 5 борби за Анадолу Ефес. Шейн Ларкин вкара 15 плюс 5 асистенции. Родриг Бубуа завърши с 10 точки.

Скоти Уилбекин се отчете със 17 точки за Фенербахче. Марко Гудурич добави 15. Йоргос Папаянис остана с 13 точки и 8 борби.

КЛЮЧЪТ: 1.39 мин. преди края гостите бяха напред със 76:69, но Фенербахче не се отказа и сведе пасива си до 1 точка за 80:81 чрез Йоргос Папаянис, Скоти Уилбекин и Тарик Биберович. Успешен наказателен удар на Илайджа Брайънт оформи крайното 82:80 в полза на Анадолу Ефес.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 11 април Анадолу Ефес ще приеме Цървена Звезда, докато ден по-късно Фенербахче ще излезе срещу Олимпиакос в Пирея.

СТАТИСТИКА ОТ ФЕНЕРБАХЧЕ – АНАДОЛУ ЕФЕС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани