22 C
София
вторник, април 16, 2024
НачалоНБАВашингтон дочака първа победа в плейофите на НБА (видео)

Вашингтон дочака първа победа в плейофите на НБА (видео)

Джоел Ембийд се контузи, фен нахлу на терена

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Вашингтон записа първа победа в плейофите на НБА. Уизърдс надделяха на Филаделфия със 122:114 у дома и намалиха изоставането си в серията от първия кръг на елиминациите на Изток до 1-3.

НАЙ-ДОБРИ: Брадли Бийл се отчете с 27 точки за Вашингтон. Руи Хачимура добави 20 и 13 борби. Ръсел Уестбрук оформи своя 12-ти трипъл-дабъл в плейофите на НБА – 19 точки, 21 борби и 14 асистенции.

Тобайъс Харис бе най-резултатен за Филаделфия с 21 точки, 13 борби и 5 асистенции. Тайрис Макси вкара 15. Бен Симънс остана с 13 точки и 10 борби.

И ОЩЕ: Сиксърс останаха без своя лидер Джоел Ембийд, който получи контузия, след като падна на гърба си 4.40 мин. преди края на първия период след атака към коша. Центърът остана на паркета още няколко минути преди да се отправи към съблекалнята и повече не се завърна в игра, приключвайки срещата с 8 точки, 6 борби и 2 асистенции за 11 минути.

ЛЮБОПИТНО: Фен нахлу на игрището в третата четвърт на двубоя, а от записа се вижда как той отива дo най-близкия кош и се опитва да докосне ринга. Малко след това привърженикът е повален на терена от охранител, след което е задържан от полицията. От Вашингтон обявиха, че ще му бъде повдигнато обвинение и ще му бъде забранено да посещава домакинските срещи на тима.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Следващият мач между Вашингтон и Филаделфия ще бъде на 3 юни. 

СТАТИСТИКА ОТ ВАШИНГТОН – ФИЛАДЕЛФИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани