12.4 C
София
петък, май 17, 2024
НачалоНБАДенвър прекрати сезона на Лейкърс в НБА (видео)

Денвър прекрати сезона на Лейкърс в НБА (видео)

Джамал Мъри се превърна в герой за Нъгетс с кош в края

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Денвър се класира на полуфиналите в Западната конференция на НБА. Шампионите отказаха Лос Анджелис Лейкърс със 108:106 и продължават напред в плейофите след 4-1 победи в първия кръг на елиминациите.

НАЙ-ДОБРИ: Джамал Мъри финишира с 32 точки и 7 асистенции за Денвър. Майкъл Портър Джуниър добави 26. Никола Йокич бе близо до още един трипъл-дабъл – 25 точки, 20 борби и 9 асистенции.

Леброн Джеймс бе най-добър за Лейкърс с 30 точки, 9 борби и 11 асистенции, като самият той отказа да сподели дали е изиграл последния си мач в НБА. Остин Рийвс се отчете с 19. Антъни Дейвис регистрира 17 точки и 15 борби.

КЛЮЧЪТ: 1 минута преди края Джамал Мъри изведе Денвър напред със 106:104. Леброн Джеймс обаче даде нов шанс на тима от Ел Ей след 106:106 след два успешни наказателни удара. Отново Мъри взе нещата в свои ръце и с кош 4 секунди преди сирената оформи крайното 108:106.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Във втория кръг на плейофите в НБА Денвър ще има за съперник Минесота. В серията ще се играе до четири успеха от седем срещи.

СТАТИСТИКА ОТ ДЕНВЪР – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани