19 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоЕвропаЯн Весели разкри защо е избрал Барселона (видео)

Ян Весели разкри защо е избрал Барселона (видео)

Моят фокус и този на отбора е да вървим стъпка по стъпка, споделя баскетболистът на испанския гранд

Ян Весели обясни защо е избрал да носи екипа на Барселона. 32-годишният баскетболист стори това в интервю пред испанския вестник „АС“ само два дни преди старта на турнира за Купата на Краля.

Причината да дойда в Барса е, за да спечеля трофея в Евролигата. Имаме страхотен отбор и вярвам, че с него можем да постигнем всичко„, сподели Ян Весели.

213-сантиметровият център има едно злато от турнира на богатите с Фенербахче през 2017 г. Освен това, става Най-полезен играч в надпреварата през 2018/2019.

Бих казал, че това е най-оспорваният сезон в Евролигата. Изиграхме 25 мача и все още нищо не се знае. Разликите са малки. Това е красотата на този турнир, всеки мач е важен. Всеки двубой трябва да го играеш на 100%, защото ако се спънеш няколко пъти, можеш да останеш извън плейофите„, казва още Ян Весели.

„Моят фокус и този на отбора е да вървим стъпка по стъпка. Сега се готвим за Купата, следващата седмица ще започнем да мислим за нещо друго. Вървим ден за ден„, допълва бившият играч на Вашингтон и Денвър в НБА. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани