14.8 C
София
вторник, април 30, 2024
НачалоБългарияШон Смит: Ще се опитам да бъда най-добрият играч в лигата и...

Шон Смит: Ще се опитам да бъда най-добрият играч в лигата и да помогна на моя отбор да спечели титлата

Трябва да имаш високи цели, допълни крилото на Черноморец

Ние сме нов отбор, имаме чудесни играчи и играем добър отборен баскетбол. Играем добре в защита и просто трябва да продължаваме по същия начин. Не знам дали сме най-добрият отбор, прекалено рано е, но сега се опитваме да печелим мачове. Благодаря на феновете, че дойдоха да ни подкрепят. Продължаваме към следващия мач„, сподели баскетболистът на Черноморец Шон Смит след победата над Рилски спортист със 74:65 в среща от 2 кръг в НБЛ.

В този двубой беше по-трудно, допуснахме изоставане с 10 точки през първата част, а на нас ни трябваше много време да намерим играта си, но успяхме. Ще се борим за титлата. Знаехме, че трябва да спечелим този мач в нашата зала„, добави крилото, който остави на сметката си в тази среща дабъл-дабъл – 14 точки и 10 борби.

Това, което със сигурност ще видите от мен, е енергия. Винаги ще се опитвам да крада пасове и да правя чадъри. Ще се опитам да бъда най-добрият играч в лигата и да помогна на моя отбор да спечели титлата. Искам да побеждавам най-добрите играчи в тази лига. Трябва да имаш високи цели и да се опитваш да се бориш във всеки мач“, каза още 202-сантиметровият баскетболист.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани