20.8 C
София
неделя, май 5, 2024
НачалоБългарияЧерноморец подчини Рилски в Бургас

Черноморец подчини Рилски в Бургас

Бургазлии с пълен актив от победи от началото на сезона

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Черноморец добави втора победа към актива си в НБЛ през 2023/2024. В зала „Бойчо Брънзов“ отборът на Васил Евтимов се справи с Рилски спортист със 74:65 в последния мач от 2 кръг в родния елит.

НАЙ-ДОБРИ: Травис МакКонико приключи с 20 точки и 5 асистенции за Черноморец. Шон Смит бе много полезен и оформи дабъл-дабъл – 14 и 10 борби. Капитанът Христо Захариев се отчете с 11 точки и 8 борби. Андрей Иванов регистрира 10 и 5 борби.

Крис Минков бе най-резултатен за Рилски спортист с 13 точки и 5 борби. С по 10 останаха Александър Янев и Джоузеф Лоусън останаха с по 10, като вторият грабна и 6 борби. Деян Карамфилов направи 10 асистенции. 

И ОЩЕ: Алекс Симеонов се завърна в тима от Самоков. Крилото игра 15 минути в Бургас, регистрирайки 5 точки, 1 борба, 1 асистенция и 3 откраднати топки.

КЛЮЧЪТ: Бургазлии приключиха срещата с повече точки от грешки – 18 срещу 7 за съперника. Домакините имаха и по-добра успеваемост в стрелбата от средно разстояние – 50% срещу 42% за Рилецо. Освен това, „акулите“ направиха и повече чадъри – 7 срещу 3 за самоковци.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 22 октомври Черноморец ще гостува на Спартак Плевен, докато ден по-рано Рилски спортист ще излезе срещу Шумен.

СТАТИСТИКА ОТ РИЛСКИ СПОРТИСТ – ЧЕРНОМОРЕЦ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани