13.8 C
София
вторник, април 30, 2024
НачалоБългарияМладен Манойлович: Пропуснахме доста отворени стрелби

Младен Манойлович: Пропуснахме доста отворени стрелби

Ще бъде маратон и ние ще се върнем доста по-силни, добави наставникът на Рилски спортист

„Имахме много лоша втора четвърт. Когато се опитахме да се върнем в мача в края, разликата беше много голяма и това ни попречи. Пропуснахме доста отворени стрелби, които бяха в резултат на ситуации, които създадохме, но изпускахме. Имаме проблеми със загърбването и с това да държим съперника далеч от нашия правоъгълник„, коментира наставникът на Рилски спортист Младен Манойлович след поражението от Черноморец с 65:74 в среща от 2 кръг в НБЛ.

„На позиции 1, 2 и 3 имаме дефицит в момента. Имаме още проблеми, този отбор няма идентичност все още. Това е нормално, нищо не може да се очаква в този момент от сезона. Този мач не решава нищо, в началото на сезона сме. Ще бъде маратон и ние ще се върнем доста по-силни. В първия кръг играхме срещу отбор, който е нов в лигата. Ние бяхме прекалено големи за него. В този играхме срещу тим, който се намира в най-добра форма от всички в първенството”, допълва треньорът на самоковци.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани