20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияКрис Минков: Всеки играе колкото си заслужи

Крис Минков: Всеки играе колкото си заслужи

Липсата на организация беше ключовият фактор за обрата на срещата, бе мнението на крилото на Рилски спортист

Загубихме фокус и енергия в един момент във втората част, което позволи на Черноморец да вкара някои атрактивни бързи атаки. Публиката също помогна на домакините, защото се вдигна. Смятам, че липсата на организация беше ключовият фактор за обрата на срещата. Ние имаме плеймейкър, който е контузен. Майкълин Скот е с контузия, не знам кога ще се върне, но Деян Карамфилов е безспорно най-добрият български плеймейкър. Когато играем с него, абсолютно всичко върви гладко. Георги Адирков също се включи добре, но не мога да кажа в кой конкретен момент срещата се обърна. Липсата ни на организация ги върна в мача“, каза баскетболистът на Рилски спортист Крис Минков след поражението от Черноморец с 65:74 в двубой от 2 кръг в НБЛ.

Черноморец е доста добър, игра в квалификация за ФИБА Къп, не съм сигурен с какъв бюджет разполага, но със сигурност е в челните места на класацията. Ние сме съвсем нов тим, но това важи и за бургазлии, които играха повече мачове. На нас ни липсва и Чавдар Костов, всички знаят кой е той. Със сигурност са по-сработени от нас, но аз съм убеден, че ние в хода на сезона и когато се върнат играчите ни, ще бъдем коренно различен отбор, добави крилото, който се отчете с 13 точки и 5 борби.

Всеки играе колкото си заслужи. Ако Дидо се представя по-добре от Майк, никой треньор няма да сложи него на пейката. Радвам се, че българите взимат такова сериозно участие в Рилски спортист тази година. Надявам се да продължим така”, смята Крис Минков.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани