6.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАТрио на Кливланд спечели конкурса по умения (видео)

Трио на Кливланд спечели конкурса по умения (видео)

Еван Моубли се превърна в герой за отбора на Кавалиърс

Феновете в Кливланд имаха на какво да се порадват миналата нощ. Трима баскетболисти на Кавалиърс ликуваха в предизвикателството по умения, което от тази година е в нов формат (б.а. – отборно). То бе част от звездния уикенд отвъд океана.

Играчите на „кавалерите“ Дариъс Гарланд, Джарет Алън и Еван Моубли отказаха Отбора на новобранците, воден от Кейд Кънингам, Джош Гиди и Скоти Барнс, във финалния кръг на състезанието. В надпреварата участниците показваха уменията си по стрелба, подаване, дрибъл и стрелба от центъра.

Във финалния кръг Еван Моубли донесе успеха на Отбора на Кливланд с кош от центъра. Победителите сториха това за 5.5 секунди, докато съперниците им бяха по-бавни – за 9.9 секунди.

В първия рунд Отбор Кавс и Отбор Адетокунбо имаха нужда от тайбрек, за да определят един от финалистите. Янис Адетокунбо пропусна първия опит за тима си зад дъгата, а Дариъс Гарланд бе точен и прати своя състав на финала.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани