Орландо не прояви милост към Кливланд (видео)

"Магьосниците" стигнаха до 2-2 в серията

120

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Орландо постигна втора поредна победа в плейофите на НБА. На свой терен „магьосниците“ надиграха Кливланд със 112:89, за да стигнат до равенство за 2-2 в серията от първия кръг на елиминациите на Изток.

НАЙ-ДОБРИ: Световният шампион с Германия от последния шампионат на планетата от 2023 г. Франц Вагнер се развихри за Орландо и оформи дабъл-дабъл – 34 точки и 13 борби. Джонатан Айзък се включи от пейката с 14 и 7 борби. С по 12 точки се разписаха Джейлън Съгс и Маркел Фулц.

Джарет Алън бе най-резултатен за Кливланд с 21 точки и 9 борби. Донован Мичъл вкара 18 плюс 6 асистенции. С по 14 точки останаха Дариъс Гарланд и Еван Мобли, като последният овладя и 9 борби.

КЛЮЧЪТ: Меджик изнесоха страхотно второ полувреме, в което навъртяха общо 61 срещу 29 точки за съперника, за да стигнат до успеха с крайното 112:89. Домакините доминираха под двата ринга, като овладяха общо 43 срещу 29 борби за Кавалиърс.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В серията се играе до четири успеха от седем двубоя. Петият мач между Кливланд и Орландо ще бъде на 30 април. 

СТАТИСТИКА ОТ ОРЛАНДО – КЛИВЛАНД

Предишна статияПризнание за Дейвид Кравиш в Шампионската лига (видео)
Следваща статияКоди Милър-Макинтайър и Баскония отново на верния път в Испания (видео)
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."