16.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАКевин Дюрант на 19-то място при реализаторите в НБА (видео)

Кевин Дюрант на 19-то място при реализаторите в НБА (видео)

Крилото изведе Бруклин до втора победа в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Кевин Дюрант отбеляза 36 точки, за да изведе Бруклин до втора победа в НБА през този сезон. Това се случи, след като Нетс се справиха с Индиана със 116:109 у дома, прекъсвайки серия от четири поредни загуби в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: С представянето си срещу Пейсърс 34-годишният Дюрант се изкачи до 19-тото място във вечната ранглиста на реализаторите в НБА, изпреварвайки легендата Винс Картър и вече има общо 25 754 точки в кариерата си. На сметката си в тази среща крилото остави още 9 борби и 7 асистенции.

От неговите съотборници Кайри Ървинг се отчете с 28 точки, 6 борби и 6 асистенции. Ник Клакстън завърши с 19 и 9 борби.

Крис Дуарте бе най-резултатен за Индиана с 30 точки. Бъди Хийлд финишира с 22 и 7 асистенции. Бенедикт Матурин остана с 16 точки.

КЛЮЧЪТ: „Мрежите“ триумфираха в двубой, в който имаше доста върхове и спадове в последната част. Нетс я започнаха с актив от 7 точки, но гостите направиха серия от 15-8, за да изравнят за 100:100. Домакините отговориха чрез Ник Клакстън и Кевин Дюрант за 112:109. Кайри Ървинг направи разликата 5 точки за Бруклин, а два успешни наказателни удара на Дюрант донесоха успеха му.

КАКВО ПРЕДСТОИ: След по-малко от 24 часа Бруклин ще приеме Чикаго, а на 4 ноември Индиана ще играе срещу Маями.

СТАТИСТИКА ОТ БРУКЛИН – ИНДИАНА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани