11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАДжоел Ембийд за приза MVP в НБА: Моята игра сама говори за...

Джоел Ембийд за приза MVP в НБА: Моята игра сама говори за себе си

Знаех, че трябва да пренеса представянето си на друго ниво, допълва центърът на Филаделфия

Баскетболистът на Филаделфия Джоел Ембийд е уверен, че заслужава да спечели наградата за MVP в НБА. 27-годишният център вярва, че може да се бори за всеки приз, ако отборът му побеждава.

Не искам да казвам големи думи, играта ми говори сама за себе си, особено, ако се вземат под внимание всички неща през които преминахме, цялата драма. Очевидно е, че загубихме част от състава си и след това всички тези неща, които се случиха, трябваше да се справяме„, сподели Джоел Ембийд.

Знаех, че трябва да пренеса представянето си на друго ниво, независимо дали става въпрос за нападение, защита или организация на играта. Имах добри съотборници, които винаги даваха най-доброто от себе си. Но винаги резултатите са най-важни. Докато побеждаваме, мога да бъда на това ниво и да имам шанса да спечеля всяка награда„, допълва камерунецът, който утре сутрин в 3.00 ч. българско време ще участва в Мача на звездите в НБА.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани