11.2 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАСтив Кър за МVP на финалите в НБА Стеф Къри: Короната в...

Стив Кър за МVP на финалите в НБА Стеф Къри: Короната в неговата колекция (видео)

Той е основната причина, поради която всичко това се случи, допълва специалистът

Треньорът на Голдън Стейт Стив Кър не спести добрите си думи за Стеф Къри, който стана MVP на финалите в НБА през този сезон. Специалистът обясни, че причината за триумфа на отбора му са усилията на гарда.

Стеф Къри – МVP на финалите в НБА (видео)

„Радвам се за всички, но особено се радвам за Стеф. Наградата за MVP е върховото постижение в неговата колекция, ключовото постижение в кариерата му, която преди беше просто изключителна„, сподели Стив Кър, който стана първият човек в историята на НБА с титли в 4 различни десетилетия.

Нищо от това нямаше да се случи без Стеф. Не искам да омаловажавам ролята на Джо и Питър, собствениците на клуба, те са невероятни и изградиха невероятна организация. Боб Майърс е невероятен генерален мениджър. Нашите играчи, имаме толкова много страхотни играчи. Но Стеф е основната причина, поради която всичко това се случи, добави наставникът на Уориърс, който достигна до девето злато в НБА (б.а. – 4 като наставник и 5 като играч).

Всички са уникални, всички са специални… Това бе може би най-малко вероятната титла за нас. Нужни са отборни усилия, за да направим това и ние успяхме, защото имаме страхотен отбор„, допълни 56-годишният треньор.

Голдън Стейт грабна титлата в НБА след 19 тройки (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани