18.8 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияРосен Барчовски: Не мога да коментирам Мартин Хорозов, той свири по-високо ниво

Росен Барчовски: Не мога да коментирам Мартин Хорозов, той свири по-високо ниво

Изглеждаше, че играхме с по-малко желание от Черноморец, заяви треньорът на ЦСКА

Изглеждаше, че играхме с по-малко желание от домакините. Не съм намерил уред, с който да се измерва желанието. Изглеждаше, че можем да играем така само на приказки, истината е, че в момента те са по-добър от нас във всяко едно отношение. Когато срещнеш по-добър тим, можеш да го ограничиш и надиграеш с някакви неимоверни усилия, но това при нас го нямаше. Опитвахме се през целия мач, най-хубавото беше, че не допуснахме рано да ни поведат с 20 точки разлика, обаче намаляваме и веднага правим грешка или допускаме тройка, борба и отворени шутове. На този етап са по-добри от нас, това е сигурно. Надявам се, когато дойдат решителните срещи, това да не е така, но само с подготовка няма да стане. Трябва да помисля за селекцията„, заяви треньорът на ЦСКА Росен Барчовски след загубата от Черноморец с 82:95 в последния мач от 8 кръг в НБЛ.

Когато победиш, всичките задачи, които си поставил, са добри. Когато загубиш, нито една не е. Не е само Брандън Йънг проблемът, аз мисля, че имаме доста повече. Не ми се говори детайлно, защото ни надиграха по всички показатели. Много точки ни вкарват и ние пропускаме отворени стрелби. По-добрият тим заслужено спечели“, каза още наставникът на „червените“, които са с баланс от 5-3.

Иван Спиров и Маркъс Хамънд започнаха двубоя много лошо. Направиха ни разлика, а те бяха главни действащи отрицателни лица в този момент и реших да използвам други играчи. Не е нещо лично“, каза още Росен Барчовски, който бе изгонен след две технически нарушения, второто дошло в самия край на срещата.

Не мога да коментирам Мартин Хорозов, той свири по-високо ниво. Не съм се докосвал до неговото ниво, той вече е някъде в небесата, аз съм долу при хората. Относно първото техническо нарушение, ние вкарваме кош и се опитваме да намалим. Топката пада извън паркета и домакините не я вкарват бързо, след това я бавят. Обръщам се към масата и искам времето да бъде спряно в подобна ситуация. Това е работа и на съдиите. Направих една крачка вътре, защото не ме чуват от 20 метра. Една лоша дума не съм казал – техническо нарушение. Свършва мачът, остават 0.7, отивам да поздравявам Васил Евтимов. Той се приближава, след което му казах, че това е второ техническо и дисквалификация. Това е пред цялата мача и пред него, благодаря му за уважението“, завърши специалистът.

ПрезGoogle
ИзточникМаx Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани