11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАЛеброн Джеймс и Янис Адетокунбо продължават да водят в гласуването за Мача...

Леброн Джеймс и Янис Адетокунбо продължават да водят в гласуването за Мача на звездите в НБА

Публиката може да избира своите любимци до 20 януари

НБА обяви последните междинни резултати от гласуването за Мача на звездите. С най-много гласове в двете конференции до момента са лидерът на Милуоки Янис Адетокунбо и крилото на Лейкърс Леброн Джеймс.

На Запад в Топ 3 при високите играчи влизат още Никола Йокич (Денвър) и Кевин Дюрант (Финикс). докато на Изток феновете залагат на Джоел Ембийд (Филаделфия) и Джейсън Тейтъм (Бостън).

При гардовете в Западната конференция начело е Лука Дончич (Далас), следван от Стеф Къри (Голдън Стейт) и Шай Гилджъс-Александър (Оклахома). В Източната конференция предпочитанията до момента са за Тайрис Халибъртън (Индиана), Трей Йънг (Атланта) и Деймиън Лилард (Милуоки).

Гласуването приключва в събота (20 януари). Можете да дадете своя глас тук

Демонстративното събитие ще се проведе на 18 февруари в „Гейнбридж Фийлдхаус“, в Индианаполис. То ще бъде излъчено в повече от 200 държави и територии по света и ще бъде предавано на повече от 50 езика.

Всеки ден почитателите на играта могат да избират по 10 баскетболисти – 5-ма от Западната и 5-ма от Източната конференция.

Според правилата на НБА, 50% от гласовете ще зависят от избора на феновете, а по 25% си поделят играчите и журналистите, отразяващи мачовете от най-силното първенство в света.

Титулярите за Мача на звездите в НБА ще станат ясни на 25 януари, докато резервите ще бъдат обявени на 1 февруари. Последните ще бъдат избрани от треньорите в лигата.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани