21.4 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияБерое продължава без загуба във втория етап на шампионата при дамите (видео)

Берое продължава без загуба във втория етап на шампионата при дамите (видео)

7 поред за старозагорки в Първата тройка при жените

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Берое достигна до седма поредна победа във втория етап на женския шампионат. В своята зала „Общинска“ отборът на Таня Гатева се наложи над Монтана 2003 с 87:72 в мач от 9 кръг в Първата тройка на шампионата при дамите. Старозагорки са лидери в подреждането в тази фаза, без допуснато поражение. Тимът на Мануел Марков е втори с баланс от 3-3.

НАЙ-ДОБРИ: Цветомира Шаренкапова, която празнува рожден ден днес, се отчете с 21 точки за Берое плюс 5 борби. Теодора Динева добави 20. Радостина Христова се отчете с 13 точки.

Христина Иванова бе най-добра за Монтана 2003 с 25 точки, от които 5 тройки. Санта Ококуте-Балкойене финишира с 15, 8 борби и 9 асистенции. Димана Георгиева остана с 11 точки и 12 борби.

КЛЮЧЪТ: Старозагорки спечелиха битката под двата ринга, след като овладяха общо 46 срещу 40 борби за Монтана 2003. Освен това, домакините допуснаха по-малко технически грешки – 14 срещу 19 за вицешампионките.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Двата състава ще играят още веднъж помежду си. Това ще се случи на 2 април. Преди това на 19 март Монтана 2003 ще гостува на Славия.

СТАТИСТИКА ОТ БЕРОЕ – МОНТАНА 2003

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани