11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоЕвропаПАО даде урок на Монако (видео)

ПАО даде урок на Монако (видео)

"Детелините" записаха 13-та победа в Евролигата този сезон

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Панатинайкос регистрира 13-та победа в Евролигата този сезон. Пред своята публика тимът на Ергин Атаман надигра Монако с 88:63 в мач от 21 кръг в турнира на богатите.

И ОЩЕ: „Детелините“ имат в актива си и 8 загуби, с което се нареждат на четвърто място в класирането. Селекцията от Княжеството е с баланс от 11-10 и е на осма позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Матиас Лесор завърши с 23 точки, 9 борби и 5 асистенции за Панатинайкос. Кендрик Нън го последва с 21. Динос Митоглу се отчете с 12 точки. Хуан Ернангомес вкара 10.

Донатас Мотеюнас бе най-резултатен за Монако с 13 точки. Матю Стразел и Майк Джеймс останаха с по 11 точки, като вторият добави към сметката си и 6 борби и 5 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Домакините демонстрираха по-точен мерник в стрелбата от средно разстояние – 68.8% срещу 37.5% за Монако. Освен това, гръцкият гранд овладя и повече борби в защита – 25 срещу 16 за съперника.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 19 януари Панатинайкос ще играе срещу Партизан, докато същия ден Монако ще се изправи срещу Реал Мадрид.

СТАТИСТИКА ОТ ПАНАТИНАЙКОС – МОНАКО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани